Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών:Εκβιασμοί για συμμετοχή στις εκλογές νοθείας

2022-11-05 21:09

5/11/2022

 

Δείτε και τι άλλο κυκλοφορεί ως φήμη! Αν λέει δεν ψηφίσεις στις εκλογές νοθείας και ντροπής θα έχεις πρόβλημα ως νεοδιόριστος!!! Ποιος διαρρέει τέτοιες φήμες? Μα ποιοι άλλοι από τους υπερασπιστές της "δημοκρατίας" και της υπεράσπισης "του θεσμού τωναιρετών", που αγωνιούν όχι φυσικά για την καρέκλα, αλλά για τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών! Χωρίς εκβιασμούς και απειλές μας υπενθυμίζουν ότι το καλό μας είναι με την πλευρά της υποταγής, με την προσαρμογή στις παραινέσεις της Κεραμέως να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα. Δεν πήραν τζάμπα άλλωστε τα συγχαρίκια της Υπουργού της κάμερας και της τηλεκπαίδευσης, της βιομηχανίας κήρυξης κάθε απεργίας παράνομης, των απειλών και του εκφοβισμού των εκπαιδευτικών. Εξού και οι ευχές της για καλή επιτυχία!

 

Ξεδιάντροποι και ελεεινοί! Οι νεοδιόριστες/στοι και αναπληρωτές/τριες, οι κάθε μορφής ελαστικά εργαζόμενοι/ες στην εκπαίδευση έχουν συλλογική μνήμη αξιοπρέπειας και αγώνα! Δε θα γίνουμε υποχείρια πελατειακών σχέσεων, εξυπηρετήσεων και διαπλοκής για τις καρέκλες και την ατομική ανέλιξη ορισμένων ! Η μονιμοποίησή μας στο σχολείο ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ από τη σχέση μας με τον κάθε εγκάθετο και πρόθυμο υπερασπιστή της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής! Είναι δικαίωμα μας που κατοχυρώνεται από τον καθημερινό αγώνα στην τάξη, από τα χρόνια περιπλάνησής μας ως αναπληρωτ(ρι)ες, από τον διαρκή αγώνα μας για δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια!

 

 

Αν ψάχνατε να μας δώσετε έναν ακόμη λόγο για να απέχουμε, μας διευκολύνατε!

 

ΟΥΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

 

ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ!

 

 

Καλούμε όσες/όσους δεχτούν πιέσεις για συμμετοχή στις σημερινές ηλεκτρονικές εκλογές νοθείας να το καταγγείλουν άμεσα στα Σωματεία τους και στο ΣυντονιστικόΑναπληρωτών/τριών.

 

Συλλογικός μαζικός αγώνας με σωματεία μαχητικά!