Κρίσιμος ο ρόλος της Σούδας στην απόφαση για επίθεση στη Συρία

2018-04-15 10:37

 

Αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος RC-135V απογειώθηκε  νωρίς το πρωί από τη Σούδα και πέταξε σε όλη την ακτογραμμή της ανατολικής Μεσογείου 

Όπως δημοσιεύει το armyvoice.gr, την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωνε ότι μέσα σε 24 με 48 ώρες θα αποφασίσει τη στάση των ΗΠΑ μετά την επίθεση με χημικά όπλα στην πόλη της Ντούμα στην ανατολική Γούτα, ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος RC-135V προσγειωνόταν στη Σούδα με τα στοιχεία που είχε συλλέξει από την πτήση του στην ανατολική Μεσόγειο.

Όλα δείχνουν ότι τα στοιχεία που συνέλεξε σήμερα το πρωί το αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος RC-135V θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση Τραμπ για επίθεση στη Συρία.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε  νωρίς το πρωί από τη Σούδα και πέταξε σε όλη την ακτογραμμή της ανατολικής Μεσογείου, συλλέγοντας στοιχεία για λογαριασμό των υπηρεσιών πληροφοριών.

Πηγή: Armyvoice.gr

 

διαβάστε επίσης (επαίρουν την ελληνική πολιτική για την βοήθεια που παρέχει μέσω της βάσης της Σούδας!!!) : Πρεσβεία των ΗΠΑ: Πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή η Ελλάδα