ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΣΠΕ Α' ΑΘΗΝΑΣ από τον αιρετό Λ. Καβακλή: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου!!!

2015-11-11 05:08

 

Σε αναγκαστικές μετακινήσεις εκπαιδευτικών προχωρά η διευθύντρια εκπαίδευσης της Α Αθήνας υλοποιώντας το αντιδημοκρατικό δικαίωμα που της δίνει ο νόμος Διαμαντοπούλου και χρησιμοποιεί με τον ίδιο τρόπο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

 

Η πραγματικότητα είναι μία!!!!  Τα κενά σε εκπαιδευτικούς, που τα περισσότερα υπάρχουν από την αρχή της σχολικής χρονιάς, ούτε με αυτό τον τρόπο θα καλυφθούν! Το μόνο που θα γίνει είναι να καλυφθούν κάποια ελάχιστα κενά τάξεων καταργώντας ολοήμερα  τμήματα ή αφήνοντας κενά ωρών στα σχολεία από τα οποία μετακινούνται οι εκπαιδευτικοί.

 

Το Υπουργείο «ευλογεί» τα γένια του λέγοντας ότι κάνει περισσότερες προσλήψεις αναπληρωτών από άλλες χρονιές αλλά την ίδια στιγμή τα κενά, λόγω της μνημονιακής κατάργησης των μόνιμων διορισμών, πολλαπλασιάζονται.

 

Τα ολοήμερα στα περισσότερα σχολεία δεν λειτουργούν ή υπολειτουργούν με κάποιες ειδικότητες  και οι εργαζόμενοι γονείς πληρώνουν από το πενιχρό τους εισόδημα την δήθεν δωρεάν εκπαίδευση.

 

Το ίδιο συμβαίνει και με τις ειδικότητες όπου τα κενά δεν προβλέπεται να καλυφθούν ποτέ!!!

 

Πλήρης διάλυση του δημόσιου δωρεάν σχολείου, κάθε κοινωνικής δομής αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής της συγκυβέρνησης, της πολιτικής της Ε.Ε. του ΟΟΣΑ και των μνημονίων.  

 

Μαζικές προσλήψεις και κάλυψη όλων των κενών τώρα!

 

Λουκάς Καβακλής

αιρετός εκπρόσωπος στο ΠΥΣΠΕ Α Αθήνας

εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ (ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ) τηλ. 6949294781

αναπληρωματικός: Κλιάφα Άρτεμις τηλ. 6986590304