Ενημερωτικό αιρετών εκπροσώπων στο ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας, Μιλτσακάκη/Δίπλα (Παρεμβάσεις): Όλοι/Όλες στην συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ 4/9 στις 5:30μμ

2018-09-04 12:33

Συνάδελφοι/ισσες, 

 

Την Δευτέρα 3/9, σε μια συνεδρίαση -παρωδία του ΠΥΠΣΕ προσδιορίστηκαν οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί ΠΕ 70 και ΠΕ 60. Η διοίκηση (Διευθυντής εκπαίδευσης και Υπουργείο Παιδείας) προσδιόρισαν τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς ακολουθώντας απόλυτα μνημονιακά κριτήρια πέρα και ενάντια στις ανάγκες των σχολείων και των μαθητών μας. 

 

Η λογιστική του ΟΟΣΑ,  η λογική των περικοπών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της μείωσης κόστους και προσωπικού, γνώρισαν νέες στιγμές δόξας υποβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο τα εκπαιδευτικά και μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών. 

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διευθυντής εκπαίδευσης δέν έχει ζητήσει όυτε μια πρόσληψη αναπληρωτών ΠΕ 70 (μπορούμε να καταλάβουμε τι θα σημάνει αυτό για όλα τα ΠΕ)  λογική που προσπαθεί με κάθε τρόπο να ταυτίσει  τους "υπεράριθμους" με τις τις ανάγκες-κενά. 

 

Να μην το επιτρέψουμε!!!

 

Την Τρίτη 4/9 στις 5:30μμ συνεδρίαζει το ΠΥΣΠΕ για τον υπολογισμό των κενών και πραγματοποιείται Συγκέντρωση συλλόγων ΠΕ της Α' Αθήνας στην Α' Διέυθυνση προκειμένου να διεκδικήσουμε την πλήρη και άμεση κάλυψη όλων των  κενών αφού πρώτα προσδιοριστούν τα πραγματικά κενά.

 

Να είμαστε όλες/οι εκεί.