ΔΟΕ: Για το πρόβλημα στέγασης των εκπαιδευτικών στα ξενοδοχεία που κλείνουν

2020-03-29 17:21

Ως αποτέλεσμα της συνεχούς επικοινωνίας του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με την Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζαχαράκη για το θέμα που έχει προκύψει σε νησιωτικές περιοχές με τη διαμονή συναδέλφων μας, έπειτα από  την απόφαση της Κυβέρνησης για αναστολή της λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως το τέλος Απριλίου, προέκυψαν οι παρακάτω εξελίξεις.

 

Έπειτα από συζητήσεις μεταξύ της Υφυπουργού Παιδείας και του Υφυπουργού Τουρισμού κ. Μάνου Κόνσολα, συμφωνήθηκε να εκδοθεί Κ.Υ.Α. με την οποία θα δίνεται παράταση μιας εβδομάδας για την εφαρμογή του μέτρου. Στο χρονικό αυτό διάστημα θα πραγματοποιηθεί ακριβής χαρτογράφηση όλων των περιπτώσεων και των αναγκών και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν, αναλόγως, οι οριστικές λύσεις.

 

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θα συνεχίσει να πιέζει στην κατεύθυνση της οριστικής λύσης που θα εξυπηρετεί τους συναδέλφους μας και θα σας ενημερώσει για την όποια εξέλιξη υπάρξει. Παράλληλα καλεί τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. των περιοχών όπου υφίσταται το πρόβλημα να ενημερώσει το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σχετικά ώστε να υπάρξει εκ μέρους μας ο πλέον κατάλληλος χειρισμός.

 

Για το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.