ΔΟΕ: Αίτημα για συνάντηση

2020-08-28 14:13

Κυρία Υπουργέ

Κυρία Υφυπουργέ

 

                Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στις δυο τηλεδιασκέψεις τις οποίες είχαμε τον Αύγουστο, σας έθεσε σειρά ζητημάτων κι εξέφρασε την αγωνία των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σχετικά με την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ιδιαίτερα τις ασφαλείς συνθήκες λειτουργίας των σχολικών μονάδων για μαθητές κι εκπαιδευτικούς.

 

                Το πλαίσιο λειτουργίας το οποίο έχετε, μέχρι σήμερα, ανακοινώσει κάνει φανερό ότι, δυστυχώς, μόνο ως δεδομένη δεν μπορούμε να έχουμε την ασφαλή λειτουργία αφού σειρά προβλημάτων με κορυφαίο αυτό των πολυπληθών τμημάτων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, έχουν γεννήσει αισθήματα ανησυχίας κι έντονης δυσφορίας σε όλη την κοινωνία.

 

                Ως Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με πίστη στην αξία του ενδελεχούς και ειλικρινούς διαλόγου αιτούμαστε για πολλοστή φορά την άμεση (πριν από τις αναμενόμενες για την 1η Σεπτεμβρίου δηλώσεις σας) πραγματοποίηση δια ζώσης συνάντησης όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τόσο σε σχέση με την ασφαλή όσο και με τη γενικότερη λειτουργία των σχολικών μονάδων.