Δ.Ο.Ε.: «Δράσεις του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στην 86η Δ.Ε.Θ., Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022»

2022-09-07 17:23

7/9/2022

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 

            Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. συμμετέχοντας στις δράσεις των εργαζομένων, στο πλαίσιο της 86ης Δ.Ε.Θ., πραγματοποιεί συγκέντρωση των Δ.Σ. των Συλλόγων εκπαιδευτικών Π.Ε. στ0 34ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (Αρριανού 3 και Ιασωνίδου, Καμάρα) το Σάββατο 10  Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10.30 π.μ. στην οποία μπορούν να συμμετέχουν  συνάδελφοι μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων της Κεντρικής Μακεδονίας.

 

              Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στη  συγκέντρωση συνδικάτων που πραγματοποιεί η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο άγαλμα του Βενιζέλου, την ίδια ημέρα στις 6.00 μ.μ.

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 

Ο αγώνας μας ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές που έχουν δημιουργήσει πρωτοφανές  κύμα ακρίβειας που εξανεμίζει τον μισθό τους και τους οδηγεί στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, είναι αγώνας επιβίωσης και αξιοπρέπειας. Ενωμένοι και αποφασισμένοι ανατρέπουμε τις πολιτικές της φτωχοποίησης και με μια φωνή όλοι μαζί φωνάζουμε «Φτάνει πια».

 

 

Θέτουμε δυναμικά και όλο το πλαίσιο των αιτημάτων του κλάδου μας, όπως εκφράζονται από τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων του Κλάδου και του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.  στο πλαίσιο του αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών και των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.

 

Για το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.