Αριστοτέλης: Ψήφισμα συμπαράστασης στους διωκόμενους στο Δήμο Καλλιθέας

2016-08-09 00:19

Στις 13 Νοέμβρη του 2014 ο πρόεδρος του συλλόγου υπαλλήλων του δήμου Καλλιθέας  Γιώργος Παρασκευόπουλος μαζί με το Τριαντάφυλλο Τζελέπη και άλλα μέλη του συλλόγου, βάζουν πανό στο Δημαρχείο για την επέτειο του Πολυτεχνείου.                                                                                                                     

O αντιδήμαρχος απαιτεί «να κατέβει  το πανό γιατί χαλάει την αισθητική του Δημαρχείου. Τα μέλη του σωματείου  υπαλλήλων στο Δήμο Καλλιθέας, απαντούν ότι είναι καθήκον τους ως εργαζόμενοι, ενεργοί πολίτες, να τιμούν όσους αγωνίστηκαν  και έδωσαν τη ζωή τους για «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» και το πανό έμεινε εκεί.                                                                                                     

Ο αντιδήμαρχος αναφέρεται υβριστικά στους εργαζόμενους, χαρακτηρίζοντάς τους «τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι, αργόσχολοι, χαραμοφάηδες, λουφαδόροι, κομματόσκυλα».   

                                                                                                                          

Το σωματείο των εργαζομένων βγάζει ανακοίνωση όπου καταγγέλλει την παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής και πολιτικής δράσης και την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του αντιδημάρχου.    

                                                      

Στις 24/11/14 βάζει θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και ζητά  από το Δήμαρχο και τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν τη αντιδημοκρατική συμπεριφορά του αντιδημάρχου.                                                                                                          Οι περισσότερες δημοτικές παρατάξεις την καταδικάζουν.                                                                           

Ο Δήμαρχος κ. Κάρναβος ζητούσε να τελειώσει το θέμα εκεί, χωρίς να καταδικάζει την αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Αποτέλεσμα αυτού είναι η μήνυση από τον αντιδήμαρχο σε όλα τα μέλη του τότε διοικητικού συμβουλίου για την ανακοίνωση- καταγγελία που έβγαλε ο σύλλογος .    

                                                                           

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ :  το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας δεν διαπραγματεύεται τη ταξική του δράση ούτε την ελεύθερη διακίνηση ιδεών!!!       

                                                                     

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να τιμάμε όσους πάλεψαν για τα δικαιώματα της τάξης μας και τις ελευθερίες του λαού μας.  

                                                                                   

Απαιτούμε από τη διοίκηση του Δήμου και το Δήμαρχο προσωπικά να αποσυρθεί ΤΩΡΑ η μήνυση ενάντια στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που διώκονται!!!       

 

                                                                                                                                                

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

Η πρόεδρος             Η γραμματέας

 

Γράφου Ματίνα             Ρέππα Ντίνα