ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: Καταγγελία για βανδαλισμούς στο χώρο της Λαϊκής Συνέλευσης Σεπόλια-Κολωνός-Ακ. Πλάτωνα

2017-11-07 15:20

 

Ξημερώματα Σαββάτου 4/11, φασίστες βανδάλισαν το χώρο της Λαϊκής Συνέλευσης Σεπόλια-Κολωνός-Ακ. Πλάτωνα, βρωμίζοντας με τα συνθήματα τους το χώρο. Είναι συνηθισμένο οι φασίστες να  βγαίνουν πάντα κρυφά, τη νύχτα και είτε καταστρέφουν τα υλικά της Συνέλευσης είτε ακόμα επιτίθενται και σε σπίτια ανθρώπων από αυτήν. 

 

Αυτή τη φορά τι τους ενόχλησε; 

 

Τους ενόχλησαν παιδάκια του Δημοτικού από την Πακιστανική Κοινότητα που διεκδίκησαν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δικαίωμά τους στην εκπαίδευση. 

 

Τους ενόχλησε το γεγονός ότι η νεολαία, οι εργαζόμενοι, οι εκπαιδευτικοί και οι άνεργοι της γειτονιάς δήλωσαν ότι στα Σεπόλια και στον Κολωνό χωράμε όλοι και θα ζήσουμε όλοι μαζί, ανεξαρτήτως θρησκείας ή χρώματος. Χωράμε όλοι οι καταπιεσμένοι, οι μισθωτοί που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα, οι άνεργοι, η νεολαία που δουλεύει στα ντελίβερι και στα καφέ, οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που ήρθαν εδώ αναζητώντας μια καλύτερη ζωή και εργάζονται υπό άθλιες συνθήκες για να ζήσουν τις οικογένειές τους. 

 

Οι μόνοι που δεν χωράνε είναι οι φασίστες. 

 

Αυτοί που με το μίσος τους επιτίθενται σε μικρά παιδιά, όπως τον Αμίρ στην Δάφνη, που ποτέ δε σηκώνουν κεφάλι στους εργοδότες, που ποτέ -όλως τυχαίως- δεν συγκρούονται με τις κυβερνήσεις που ψηφίζουν μνημόνια ή με τους εφοπλιστές που βρωμίζουν τις ακτές και το μεγάλο κεφάλαιο εν γένει. 

 

Συγκρούονται με μικρά παιδιά, με αντιφασίστες και με πρόσφυγες, με καθέναν και καθεμία που είναι διαφορετικός και διαφορετική. 

 

Εμείς δηλώνουμε σε όλους τους τόνους ότι δε θα αφήσουμε να κυριαρχήσει ο φόβος. 

 

Δεν μας τρομοκρατούν. Η αλληλεγγύη θα νικήσει. 

 

Υποδεχόμαστε την Κυριακή 12/11 τα παιδιά της πακιστανικής κοινότητας ΣΤΟ 144Ο ΔΣ.

 

 

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η πρόεδρος                                   Ο γραμματέας

Ρέππα Ντίνα                            Σακαρετσάνος Λάμπρος