Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί έχουν μπει στο υπουργείο Παιδείας και δεν αποχωρούν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους. Ζητούν συμπαράσταση

2015-10-22 12:09

 

20151021_162107

 

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε από συναδέλφους αναπληρωτές από το υπουργείο Παιδείας πριν από λίγο (4.20μ.μ.):

 

Τώρα εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων αρνούνται να φύγουν από το Υπουργείο Παιδείας, όπου έχουν μπει μέσα, αν δεν λάβουν απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τις προσλήψεις. 


Οι απαντήσεις των εκπροσώπων του Υπουργείου-συμβούλων διαφορετικών κάθε φορά- εμπαίζουν τους εκπαιδευτικούς, διαιωνίζουν το εκρηκτικό πρόβλημα των κενών στα σχολεία. 


Ζητούμε συμπαράσταση από εκπαιδευτικούς και γονείς!

 

Δεν φεύγουμε αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους!

 

20151021_142857

Σύμφωνα με ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στο Υπουργείο Παιδείας 6.19μ.μ.:

 

Οι Εκπαιδευτικοί βρίσκονται στο 3ο  όροφο που βρίσκεται το γραφείο του υπουργού και απαιτούν να συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Μέχρι τώρα η πολιτική  ηγεσία αρνείται να συζητήσει με τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

 

Μάλιστα η απάντηση του υπεύθυνου του γραφείου τύπου του υπουργού είναι ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας εδώ και 15 μέρες υφίσταται bulling από τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς!

 

Αυτή τη στιγμή κλουβες της αστυνομίας έχουν συγκεντρωθεί στην είσοδο του υπουργείου και δεν επέτρεψαν την είσοδο σε εκπροσώπους της Δ.Ο.Ε. ΚΑΙ πρωτοβάθμιων σωματείων

 

Αντί και την ύστατη στιγμή να κατανοήσουν το μέγεθος της διάλυσης που προκαλούν στη δημόσια Παιδεία, τις ευθύνες τους απέναντι στους χιλιάδες μαθητές που δεν έχουν τους δασκάλους τους και απέναντι στους εκπαιδευτικούς που οδηγούν στην ανεργία, (ουσιαστικά την απόλυση, γιατί δουλεύουν 10 κι 15 χρόνια στο δημόσιο σχολείο) δείχνουν το απύθμενο σκληρό πρόσωπο της βάρβαρης εξουσίας.

 

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΜΑΖΙΚΟΙ-ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΡΑ!

 

Πηγή https://www.alfavita.gr