ΑΔΕΔΥ: Στηρίζουμε την κινητοποίηση της Ε.Σ.Α.με.Α. της 4ης Νοεμβρίου 2015

2015-11-04 21:54

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλύπτει και στηρίζει την κινητοποίηση της Ε.Σ.Α.με.Α. της 4ης Νοεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη, καθώς και τη συγκέντρωση από όλη τη χώρα στο Παν-Αναπηρικό Συλλαλητήριο, στην Πλατεία Ομονοίας, στις 11:00πμ.

 

Τα αιτήματά τους για προστασία των δικαιωμάτων των ανθρώπων με αναπηρία, την κοινωνική τους ένταξη, προστασία, την άρση των αδικιών και των προκαταλήψεων, το δικαίωμα στην εκπαίδευση, την πρόνοια, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι και δικά μας διαχρονικά αιτήματα.

 

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η οικονομική κρίση και τα μνημόνια να ισοπεδώσουν την κοινωνία ξεκινώντας από τους αδύναμους κρίκους της που είναι οι ΑΜΕΑ.

 

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ως εκφραστής του δημοσιοϋπαλληλικού συνδικαλιστικού κινήματος ενώνει τη φωνή της με τη φωνή και τον αγώνα των ατόμων με αναπηρία. Καλύπτει και καλεί τα μέλη της με αναπηρία στο Δημόσιο να πάρουν μέρος μαζικά – αποφασιστικά – ενωτικά στην 24ωρη Απεργία της 4ης Νοεμβρίου 2015 και στη συγκέντρωση στις 11:00πμ στην Ομόνοια καθώς και στην πορεία που θα ακολουθήσει στη Βουλή των Ελλήνων.

 

Να βροντοφωνάξουμε κάτω τα χέρια από τους ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ και ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ

 

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.