Κοινή ανακοίνωση των συλλόγων της Α' Αθήνας σχετικά με το προδήλως παράνομο έγγραφο του περιφερειακού διευθυντή Γκίνη Δ.

2013-09-12 23:23

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ Α’ ΑΘΗΝΑΣ

Α’ ΑΘΗΝΩΝ, «ΑΘΗΝΑ», «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»,

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «Μ. ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ», «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ», «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ», «ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ»

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, διευθυντές και διευθύντριες,

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών της  Α’ Αθήνας με κοινή τους απόφαση σας καλούν να ΜΗΝ εφαρμόσετε το ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ έγγραφο του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Γκίνη Δημήτρη.

Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει η Ολομέλεια των Προέδρων της ΔΟΕ. Τις αμέσως επόμενες ώρες οι σύλλογοί μας θα προβούν σε όλες τις αναγκαίες κινηματικές και νομικές ενέργειες για την ακύρωση όλων των αποφάσεων που καταργούν τα μορφωτικά και εκπαιδευτικά δικαιώματα των μαθητών και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών. Που οδηγούν στη διάλυση του δημόσιου σχολείου, δημιουργούν πλασματικές υπεραριθμίες και μεθοδεύουν  υποχρεωτικές μετακινήσεις εκτός ΠΥΣΠΕ, 400 δασκάλων ΠΕ 70 από την Α’ Αθήνας προς άλλα ΠΥΣΠΕ.

Υπογραμμίζουμε ότι ακόμα και στο συνοδευτικό κείμενο της διευθύντριας εκπαίδευσης κας Χατζημανώλη, οι διευθυντές δεν υποχρεούνται να απαντήσουν σήμερα.

Κοινή ανακοίνωση των συλλόγων της Α' Αθήνας σχετικά με το προδήλως παράνομο έγγραφο του περιφερειακού διευθυντή Γκίνη Δ.