ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ! ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ 5ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 17/5

2013-05-14 00:53

ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ!

Η απόφαση των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ και της ΔΟΕ να ΑΡΝΗΘΟΥΝ το αίτημα της ΟΛΜΕ να κηρύξουν απεργία για την Παρασκευή 17/5, την πρώτη ημέρα της απεργίας των καθηγητών είναι συνδικαλιστική προσφορά στο κυβερνητικό στρατόπεδο! Την ώρα που έπρεπε να υπάρξει συμπόρευση Ομοσπονδιών και Τριτοβάθμιων Συνδικάτων με τους επιστρατευμένους καθηγητές για να ενισχύσουμε τον αγώνα ώστε να σπάσει η επιστράτευση μέσω της γενίκευσης του απεργιακού μετώπου, η ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ και η ΔΟΕ αρνούνται να το κάνουν! Ειδικά η άρνηση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΔΟΕ θα καταγραφεί στις μαύρες σελίδες του εκπαιδευτικού συνδικαλισμού γιατί αφήνει μόνους τους καθηγητές σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή όπου καλούνται να μετρήσουν εχθρούς και φίλους, αληθινά αλληλέγγυους και συμπαραστάτες ή εφιάλτες και πολιτικάντηδες!!! Τούτη η στάση θυμίζει μέρες ’97.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ! ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ!

Κηρύσσουμε 5ωρη στάση εργασίας για την Παρασκευή 17/5, καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τις άλλες ομοσπονδίες να πάρουν αποφάσεις απεργίας για την Παρασκευή για να ακυρώσουμε στην πράξη το κυβερνητικό σχέδιο απομόνωσης των καθηγητών.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ!

 ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ! ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ 5ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 17/5 

επισυναπτόμενο εδώ