ΕΚΠΑ: Μηνύει τον Θ.Φορτσάκη, εκπρόσωπος των διοικητικών υπαλλήλων

2014-11-02 07:23

 

O Πρύτανης του ΕΚΠΑ ο Θ. Φορτσάκης, απαγόρευσε για δεύτερη φορά στους φοιτητές να παρευρεθούν  στην Σύγκλητο για να θέσουν τα αιτήματά τους. Για πολλοστή φορά έξω από τη συνεδρίαση της Συγκλήτου το Σάββατο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι φύλακες security διεξήγαγαν για ακόμα μία φορά face control με την είσοδο να επιτρέπεται μόνο στα μέλη της Συγκλήτου των οποίων τα ονόματα ήταν γραμμένα σε λίστα. 

 

Παράλληλα ο Αντώνης Σαμαράς, έδωσε μέσω τηλεφώνου συγχαρητήρια στον πρύτανη του ΕΚΠΑ, για to face control στα πανεπιστήμια.

Στον αντίποδα, η εκπρόσωπος των διοικητικών υπαλλήλων στη Σύγκλητο Αθηνά Αλεξανδρή δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση στον Πρύτανη του ΕΚΠΑ, αφού της απαγορεύτηκε η είσοδος, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου των διοικητικών υπαλλήλων χαρακτήρισε τη λογική των πρυτανικών Αρχών αυταρχική.

 

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της συγκλήτου, αξίζει  να σημειωθεί ότι τα μέλη της Συγκλήτου δεν αποχώρησαν από την φρουρούμενη από τα ΜΑΤ κεντρική είσοδο, αλλά από τις πλαινές εισόδους του κτιρίου, ώστε να μην γίνουνε αντιληπτοί από τους διαμαρτυρόμενους.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου των διοικητικών υπαλλήλων Ζαχαρίας Τριγάζης, χαρακτήρισε τη λογική των πρυτανικών Αρχών αυταρχική



πηγή: https://www.alfavita.gr/

 

View image on Twitter

View image on Twitter