ΔΟΕ: «Καταγγελία αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας»

2014-03-23 10:15

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καταγγέλλει τις ενέργειες του αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας τόσο σε σχέση με την προωθούμενη αξιολόγηση – χειραγώγηση όσο και ως προς τη στάση του απέναντι στο δικαίωμα της συνδικαλιστικής δράσης.

Ο αναπληρωτής Διευθυντής Εκπαίδευσης και Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου του Ν. Πιερίας, κατά την επίσκεψη στο σχολείο του οποίου προΐσταται, κλιμακίου αποτελούμενο από τον πρόεδρο της Δ.Ο.Ε. και το προεδρείο του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Πιερίας την Πέμπτη 13 Μαρτίου, επιτέθηκε φραστικά στα μέλη του κλιμακίου διαφωνώντας με τη στάση του συνδικάτου και υπερασπιζόμενος την αξιολόγηση – χειραγώγηση. Οι φράσεις που χρησιμοποίησε ήταν ανάρμοστες για εκπαιδευτικό και βαθύτατα προσβλητικές τόσο σε σχέση με τη συνδικαλιστική δράση των παριστάμενων όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Στη, δικαιολογημένη, εναντίον του καταγγελία που εξέδωσε ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. απάντησε με σωρεία ύβρεων και προσωπικών προσβολών κατά της προέδρου του Συλλόγου αλλά και με φράσεις απαξίωσης της συνδικαλιστικής δράσης, της αποτελεσματικότητας και του κύρους της.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για τη συμπεριφορά του αναπληρωτή Διευθυντή και καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά και στάση του. Απαιτεί την άμεση ανάκληση εκ μέρους του των χυδαίων προσβολών που εξαπέλυσε εναντίον της προέδρου του  Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Πιερίας αλλά και γενικότερα κατά του συνδικαλιστικά οργανωμένου κλάδου  και ζητά από τη διοίκηση την αποπομπή του από τη θέση που του έχει εμπιστευτεί  εάν δε θέλει να ταυτιστεί με την απαράδεκτη και αντισυναδελφική συμπεριφορά του.

 

 

Από τη Δ.Ο.Ε.