ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» (ΜΟΛΑΩΝ)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΟΣ «Ο ΠΛΗΘΩΝ»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΙΚΥΩΝΑΣ- ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Tην Τρίτη 27/5/2014 στην Τρίπολη, στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Πελοποννήσου, εκδικάζεται η πειθαρχική δίωξη της συναδέλφισσας Ελισάβετ Παπαδοπούλου.

 Καλούμε  όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην αγωνιστική κινητοποίηση που διοργανώνουμε , οι Σύλλογοι  Π.Ε. Πελοποννήσου έξω από τα Γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης, δηλώνοντας με την παρουσία μας  ότι αυτή η δίωξή αποτελεί δίωξη εναντίον του συνόλου  των εκπαιδευτικών και εναντίον της ελευθερίας της συνδικαλιστικής δράσης.

Για το λόγο αυτό η  ΔΟΕ κηρύσσει  3ωρη στάση εργασίας  για τις 3 πρώτες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού κύκλου μαθημάτων, για την Τρίτη 27/5/2014 ώστε να διευκολυνθούν να συμμετέχουν στη συγκέντρωση οι συνάδελφοι που το επιθυμούν.

Επιπλέον τα Δ.Σ. των Συλλόγων  κηρύσσουν τρίωρη στάση εργασίας για τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και για τις τρεις τελευταίες ώρες του απογευματινού κύκλου μαθημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να μεταβούν στην Τρίπολη.

 

Τα μέλη των  Συλλόγων  μας έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και τη στάση εργασίας της ΔΟΕ (την οποία σας επισυνάπτουμε)  και τη στάση εργασίας του Συλλόγου τους  ούτως ώστε να μετατραπεί σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση.

 

 

 

Κανείς μόνος του! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην κινητοποίηση

την Τρίτη 27  Μαΐου 2014 στις 8 το πρωί

έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ & ΔΕ Πελοποννήσου (Τ.Σεχιώτη 38-40,Τρίπολη)

 

Η διοικητική τρομοκρατία δε θα περάσει!

Ο συνδικαλισμός δε θα ποινικοποιηθεί!

Για  τα  Δ.Σ. Συλλόγων  Πελοποννήσου

Οι Πρόεδροι :Λαδά Χριστίνα, Ελισάβετ Παπαδοπούλου, Ντέμος Αντώνης, Σαρακίνη Κονδυλία  ,  Κάσσιος Δημήτριος,  Γκριντζιά Καίτη ,Μαρκόπουλος Κωνσταντινος