ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ: Σχετικά με την εγκύκλιο για την αξιολόγηση των προϊσταμένων

2014-11-09 13:07

Συνάδελφοι/συναδέλφισσες

 

Την Παρασκευή το απόγευμα ήρθε εγκύκλιος με  αρ. πρωτ. 10940/20-10-2014  με θέμα «Εφαρμογή της αξιολόγησης στο πλαίσιο του ΠΔ 152/2013», αναλυτικές οδηγίες για την εφαρμογή της και με την ένδειξη του επείγοντος. Πρόκειται για την προηγούμενη εγκύκλιο που είχε ανασταλεί με αλλαγές μόνο στις ημερομηνίες του χρονοδιαγράμματος  υλοποίησης.

 

Το Υπουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει την καθολική αντίδραση των εκπαιδευτικών στην αξιολόγηση, προχώρησε από μόνο του με τη βοήθεια των Διευθύνσεων στην ανάρτηση των στοιχείων που αφορούν κάθε σχολική μονάδα και ζητάει την επιβεβαίωση των στοιχείων από τους Διευθυντές Σχολείων και τις Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων.

 

Σε κάποιες Διευθύνσεις (Α' Αθήνας κά.) η εγκύκλιος δεν έχει σταλεί, θα σταλεί τη Δευτέρα και την ίδια μέρα θα είναι και η καταληκτική ημερομηνία για την επιβεβαίωση των στοιχείων!

Προφανώς ο στόχος τους είναι να δημιουργήσουν  πανικό και σύγχυση, και μέσα στα ασφυκτικά χρονικά όρια που θέτουν να πιέσουν τους εκπαιδευτικούς να επιβεβαιώσουν και να συναινέσουν στην αξιολόγηση!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι παγίδα!

 

·        Συμμετέχουμε στην απεργία-αποχή της ΔΟΕ από κάθε διαδικασία αξιολόγησης.

·        Δεν επιβεβαιώνουμε  στοιχεία στην πλατφόρμα αξιολόγησης.

 

Συνάδελφοι/συναδέλφισσες

 

Τη Δευτέρα ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΣΑΣ όπως κάνετε μέχρι τώρα.

Αυτό είναι το έργο μας και το κάνουμε πολύ καλά ακόμα και κάτω από  τι πιο αντίξοες συνθήκες. Λογοδοτούμε στους γονείς και στα παιδιά καθημερινά.

Οι πλατφόρμες ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ του Υπουργού δεν έχουν σχέση με μας, με τα σχολεία μας και τα παιδιά μας.  Έχουν σχέση με τα κλειστά Νηπιαγωγεία μέσα Νοέμβρη , έχουν σχέση με τα ολοήμερα που δε λειτουργούν, με τον εθελοντισμό του μορίου, με τις κληρώσεις προνηπίων, με τις ανύπαρκτες παράλληλες στηρίξεις, με το ανύπαρκτο βοηθητικό προσωπικό...

 

ΛΕΜΕ ΗΧΗΡΑ και ΜΑΖΙΚΑ:

 

 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΣΤΟΥ-ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ–ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

 

 ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ  ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΜΑΣ