ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

2014-04-03 02:59

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Περιστερίου αισθανόμενη τις δύσκολες στιγμές που περνά ο λαός της Κεφαλονιάς και ειδικά οι μαθητές από τους σεισμούς που χτύπησαν το νησί τους φρόντισε να έρθει σε επαφή με την αντίστοιχη Ένωση Γονέων Κεφαλονιάς.

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Κεφαλονιάς κ. Σπυράτο Γεώργιο, μας τονίστηκε η ανάγκη για την οικονομική στήριξη των σεισμόπληκτων μαθητών και των οικογενειών τους αλλά και η εικόνα των σχολείων του νησιού που έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές.

 

Η Ένωση Γονέων Περιστερίου, αν και γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες όλων μας, σας καλεί να σταθούμε αλληλέγγυοι στους μαθητές και στις οικογένειές τους αλλά και σε ολόκληρη τη σχολική κοινότητα της Κεφαλονιάς προσφέροντας την οικονομική μας στήριξη για αυτόν τον σκοπό.

 

Στον τραπεζικό λογαριασμό της Ένωσης Γονέων Περιστερίου, στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ με αριθμό 00088895940-1 με την ένδειξη “για τους μαθητές της Κεφαλονιάς”  θα γίνονται δεκτές όλες οι προσφορές μας έως την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014.

Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα παραδοθεί στην Ένωση Γονέων Κεφαλονιάς.

Στο σημείο αυτό η Ένωση Γονέων Περιστερίου ευχαριστεί τους Συλλόγους Γονέων, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές της πόλης μας που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. “ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ” προσφέροντας τρόφιμα, φάρμακα κ.ά. για τον λαό της Κεφαλονιάς.

 

 

 

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ