Ανακοίνωση των συλλόγων εκπ/κών Π.Ε. Σπάρτης και Μολάων για την άρση αυτοδίκαιης αργίας από το ΥΠΑΙΘ της Ελ. Παπαδοπούλου

2014-08-20 09:58

Τα διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Εκπαιδευτικών ΠΕ Λακεδαίμονος «ο Πλήθων» (Σπάρτης)και "Γιάννης Ρίτσος"(Μολάων)δηλώνουμε την  αμέριστη συμπαράστασή μας στην Πρόεδρο του Συλλόγου Μολάων και Αιρετής Εκπροσώπου στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας κ.Παπαδοπούλου Ελισάβετ και τονίζουμε ότι θα αγωνιστούμε όλη η  εκπαιδευτική κοινότητα με κάθε τρόπο  για την ακύρωση της πειθαρχικής  ποινής της στέρησης 6 μηνιαίων αποδοχών που της επιβλήθηκε.

            Ήδη έχει γίνει η άρση της αυτοδίκαιης αργίας της κ.Παπαδοπούλου από το Υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη 13/8/2014 και την Πέμπτη 14/8/2014 κατέθεσε ένσταση επί της υπ.αρ.5πράξης/27-5-2014 του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου  στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, που λειτουργεί στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

 

            Αγώνας μέχρι την τελική δικαίωση.

Η Καταδίκη της Ελισάβετ Παπαδοπούλου είναι καταδίκη όλων των εκπαιδευτικών,καταδικάζει τους αγώνες μας για δημόσια δωρεάν παιδεία και δημοκρατία στους χώρους εργασίας.

Δε θα αφήσουμε τους εκπροσώπους μας να φιμώνονται και να ποινικοποιείται η δράση μας.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί μια γροθιά απέναντι στη στοχοποίηση της συναδέλφισσας μας Ελισάβετ Παπαδοπούλου.

Είμαστε υπερήφανοι για την Ελισάβετ Παπαδοπούλου.

 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ

ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,

ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ,

ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

 

Η διαπιστωτική πράξη της λήξης της άρση της αργίας