Λουκέτο στα σχολεία – λαοθάλασσα στους δρόμους – κατάληψη στο Α' ΠΥΣΠΕ (συνεχής ενημέρωση)

2013-09-17 08:02

Δεκάδες χιλιάδες καθηγητές, δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί κάθε ειδικότητας, φοιτητές, εργαζόμενοι και νεολαίοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας και όλων των μεγάλων πόλεων σήμερα Δευτέρα 16/9 πρώτη μέρα της απεργίας διαρκείας της ΟΛΜΕ και άλλων ομοσπονδιών. Η συμμετοχή στις διαδηλώσεις ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Με ποσοστά που ξεπερνούν το 90% οι καθηγητές και με τα συγκλονιστικά συλλαλητήρια δημιουργούν πανικό στα κυβερνητικά επιτελεία που υποτίμησαν την οργή του εκπαιδευτικού κόσμου. Τώρα αναλαμβάνουν τα επικοινωνιακά επιτελεία των ΜΜΕ να αποκαταστήσουν την εικόνα της κυβέρνησης και να λασπολογήσουν εναντίον των εκπαιδευτικών.

Μεγάλη επιτυχία είχε η απεργιακή κινητοποίηση στο Σύλλογό μας και σε άλλους Συλλόγους. Πολλά είναι τα σχολεία όπου η απεργιακή συμμετοχή ήταν καθολική, οι γονείς ενημερώθηκαν στις πύλες των σχολείων από τους απεργούς.

Το πρωί, περίπου 200 εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν  στο ΠΥΣΠΕ και προχώρησαν σε κατάληψη υλοποιώντας τις αποφάσεις των ΓΣ των Συλλόγων τους. Το ΠΥΣΠΕ έκλεισε και δε λειτούργησε καμία υπηρεσία για την κατασκευή πλασματικών υπεραρίθμων. Το μπλοκάρισμα των λειτουργιών θα συνεχιστεί και την Τρίτη

Την Τετάρτη 18/9, στις 7 το πρωί (!!!) ο περιφερειακός διευθυντής όρισε ΑΠΥΣΠΕ με θέμα τον ορισμό νέου αναπληρωματικού διευθυντή εκπαίδευσης στην Α' Αθήνας.

Συμμετέχουμε όλοι μαζικά στην απεργία Τετάρτη και Πέμπτη, στη συγκέντρωση την Τετάρτη 18/9, 11.30 στα Προπύλαια και στη ΓΣ του Συλλόγου μας την Πέμπτη στη 12.30 στο 39ο-141ο ΔΣ (Τσούντα και Αχαρνών, ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθερίου). Την Τετάρτη στην απεργιακή διαδήλωση να πλημμυρίσουμε τους δρόμους!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Λουκέτο στα σχολεία – λαοθάλασσα στους δρόμους – κατάληψη στο Α' ΠΥΣΠΕ (συνεχής ενημέρωση)

Λουκέτο στα σχολεία – λαοθάλασσα στους δρόμους – κατάληψη στο Α' ΠΥΣΠΕ (συνεχής ενημέρωση)